Opis
Dzięki tej książce poznasz bliżej tajniki działania wysokowibracyjnej żywności funkcjonalnej, jaką jest sok z trawy jęczmiennej i chlorella pyrenoidosa. Nauczysz się, jak rozróżniać prawdziwie lecznicze produkty od podróbek. Odkryjesz sekrety zdrowia i długowieczności. Dowiesz się, jak oczyścić organizm i przywrócić równowagę kwasowo–zasadową. Wzmocnisz i oczyścisz umysł i ciało. Zadbasz o układ pokarmowy. Dowiesz się także czegoś nowego o wirusach i bakteriach, i być może wiedza ta zmieni twoje spojrzenie na zdrowie i choroby. Przeczytasz również doświadczenia osób, które dzięki zielonej żywności pożegnały się ze swoimi schorzeniami. Zapoznasz się z badaniami naukowymi na temat tych dwóch kół ratunkowych – jak mówi się o soku z trawy jęczmiennej i chlorelli, gdyż ich zadaniem jest ocalić ludzkość. Ta książka jest nie tylko dla ludzi borykających się z przewlekłymi lub nieuleczalnymi chorobami, ale przede wszystkim dla ludzi zdrowych, którzy nie chcą zachorować. Przeczytacie zatem, dlaczego słońce jest naszym pokarmem i dlaczego woda leczy. A że w końcu na coś trzeba umrzeć, najlepiej umrzeć w zdrowiu ze starości.
Anna Mazurczyk
Anna Mazurczyk, dietetyk kliniczny i ekspert żywności funkcjonalnej. Od 2014 roku specjalista z tematu soku z trawy jęczmiennej i chlorelli. Wieloletni praktyk w prowadzeniu ludzi na zielonej drodze do zdrowia. Nie wierzy ,,na słowo”, wszystkiego musi doświadczyć osobiście. Od kiedy sok z młodego jęczmienia i chlorella uzdrowiły ją i rodzinę, zajmuje się poszerzaniem wiedzy na temat zielonej żywności. Wykładowca i autorka. Gość programów telewizji niezależnych. Założyła swój kanał na YouTube (Anna Mazurczyk), żeby także poprzez obraz dzielić się energią i pasją. Jest także trenerką z zakresu zarzadzania myślą i transformacji rzeczywistości. Uczy innych, jak spełniać marzenia i żyć w obfitości. Sama dokonała cudów w swoim życiu i teraz dzieli się tą wiedzą z innymi.
Opinie
There are no reviews yet